I was given a crash course on the game and its characters
by my friend before the cake LOL. Here’s my humble attempt on chiffon cake
versions of Sunflower, Peashooter, Walnut and Bongchoy, all naturally coloured
(with pandan, chocolate and turmeric-based coloring for green, brown and yellow colours). I was told there was a
tactical flaw in my placing on Walnut later though haha! Oh well.. I was never
good at computer games!
Here’s the recipe for Pandan chiffon cake for the base cake I used, scaled up to 6 eggs for a tall 8-inch chiffon cake. I baked a layer cake with added charcoal powder to the pandan chiffon cake batter to cut out the square grids. Walnut
and Bongchoy are made from chocolate and pandan chiffon cake baked in egg
shells. Peashooter is made from a pandan chiffon cake swissroll. Sunflower is
made by baking chocolate chiffon cake in small round cake pop moulds (faces),
the petals cut from layer vanilla chiffon cake (with turmeric-based coloring) using a flower cutter.
Happy blessed belated birthday to Andre! Sorry for the super late post!
With love,
Susanne
OMG! You are awesome. My boy sure love it to die if he see this....his favorite!
ReplyDeleteHi Susanne,
ReplyDeleteYour lovely cutie creation made my day !
Aww your words made my day too! Thanks for dropping by Karen! So nice to hear from you again!!
DeleteThanks Fiona Low! Not sure why the Reply button doesn't work for your post. Thanks for dropping by!
ReplyDeleteHey, gerade als ich ein bisschen durch alte Nachrichten scrollte, wollte ich mal ein paar Runden an den Slots ausprobieren. Dabei stieß ich auf spinmama und setzte zunächst kleine Einsätze. Anfangs lief es nicht besonders, ich verlor einige Einsätze, aber dann traf ich eine Reihe von Gewinnen, die mich echt überrascht haben. Besonders praktisch fand ich die schnellen Zahlungen für Spieler aus Deutschland und die deutschsprachigen Anleitungen. Seitdem schaue ich regelmäßig vorbei, wenn ich ein kleines Highlight am Abend haben möchte.
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