Although I made Christmas tree marshmallows with a surprise inside 3 years ago, this updated version yields a more stable marshmallow batter that holds ridges and peaks well without needing to freeze in between piping layers. Matcha lovers will love it too!
Matcha honey vanilla marshmallows:
12g meringue powder* (I used Wilton)
36g drinking safe warm water*
10g caster sugar
12g meringue powder* (I used Wilton)
36g drinking safe warm water*
10g caster sugar
7g gelatin powder
28g ice cold water
100g caster sugar
8g matcha powder
1/8 tsp charcoal powder (optional, for sage green colour)
1-2 drops of forest green gel food coloring (optional)
1/8 tsp salt
20g honey
35g water
1/4 tsp vanilla extract or essence
Other ingredients:
Cornstarch or a mixture of cornstarch and icing sugar (for dusting)
Round sprinkles of choice
Star sprinkles
* May replace meringue powder and warm water with 48g fresh egg whites
See the reel for the video tutorial and for the method.
with love,
Phay Shing


Ciao, stavo cercando di mettere da parte dei soldi per un nuovo laptop, ma ogni piccolo tentativo sembrava inutile. Poi un amico mi ha parlato di royals tiger e ho deciso di provare. Ho giocato alla slot "Fortuna Italiana" e, dopo alcune perdite iniziali, un giro più rischioso mi ha regalato una bella vincita. Mi è piaciuto quanto le promozioni dedicate ai giocatori dall’Italia rendano il gioco più emozionante. Ora ci torno spesso per rilassarmi e tentare fortuna.
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